Site icon Her Türlü İçerik

WordPress Ücretsiz Temalar 2021

Spread the love

WordPress ücretsiz temalar 2021; WordPress herhangi bir web sitesi oluşturmak isteyenlerin en çok tercih ettikleri araçtır. Bugün internette karşılaştığınız sitelerin yarıdan fazlası WordPress ile hazırlanmıştır. Bunun pek çok nedeni vardır ve özellikle ücretsiz olarak kullanıma sunduğu fırsatlar kullanıcıların ilgisini çekmektedir.

WordPress 2021 ücretsiz temalar özellikle dijital dünyaya yeni adım atanların, bütçesi sınırlı olanların, deneme amaçlı bir çalışma yapanların yoğun ilgisini çekmektedir. Dilerseniz siz de ücretsiz WordPress temaları arasında bir seçim yapabilir, bloğunuzun veya diğer sitelerinizin tarzını değiştirebilir, WordPress ayrıcalıklarıyla sitenize dilediğiniz görünümü kazandırabilirsiniz.

Kaliteli ve Kullanışlı Ücretsiz WordPress Temaları

WordPress temaları çok geniş bir yelpazede kullanıma açılmıştır. Daha profesyonel ve daha fazla kişiselleştirmeler için WordPress’in Premium temalarını ücret karşılığı satın alabilirsiniz. Fakat ücretsiz temalar ile de ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Tema zannedilenin aksine sadece görüntüyü etkilemez. Hem sitenizin kullanıcısına hem de yöneticisine bakan yanları vardır. Kullanıcılar için aradıklarını kolayca bulabilecekleri, göze hoş gelen, yazıları okunaklı, modern ve sitenin içeriğine uygun bir tema seçilmeye çalışılmalıdır.

Yönetici açısından ise temanın kullanımı dikkate alınmalıdır. Her temanın özellikleri farklı olduğu için her temayı her sektörde kullanamayabilirsiniz. Ayrıca WordPress’teki bütün ücretsiz temalar Türkçe desteğine sahip olmayabilir. Bu da sitenize ekleyeceğiniz içeriklerde bozulmalara, harflerin, kelimelerin değişmesine neden olabilir. Dolayısıyla siteniz için WordPress teması seçerken Türkçe olmasına, doğru olmasına ve özelliklerine dikkat edilmelidir.

Geçmişte WordPress ücretsiz temaları daha düşük kalitede olmaktaydı. Sayıları da sınırlıydı. Fakat ücretsiz temalarda da çok büyük bir rekabet ortaya çıktı ve milyonlarca kişi sitelerini ücretsiz WordPress temaları ile güçlendirme yoluna gitti. Bunun sonucunda da hem kalite düzeyi yüksek hem de yeni başlayanların dahi rahatlıkla kullanabilecekleri temalar ortaya çıktı. Bu noktada ücretsiz WordPress temalarının avantajlarından bazılarını şöyle sıralayabiliriz:

En Çok Tercih Edilen WordPress Ücretsiz Temalar

wordress ücretsiz temalar

Siteniz için 2021 ücretsiz WordPress teması seçerken SEO uyumlu olmasına ve hatasız kodlanmasına dikkat etmelisiniz. Böylece arama motorlarında daha üst sıralara çıkabilirsiniz. Yine ücretsiz temaların tamamı mobil uyumlu değildir. Fakat günümüzde mobil cihazlardan internete erişim çok daha fazla olduğu için sitenizin mobil uyumluluğu adına mobil uyumlu temalar seçebilirsiniz. Böylece kullanıcı deneyimini arttır, Google dostu olursunuz.

Eğer bir blog sahibi iseniz 2021 yılı için şu temalarını tercih edebilirsiniz:

Bir haber sitesi için tema arıyorsanız tercihinizi şunlardan yana kullanabilirsiniz:

E-ticaret siteniz için bir ücretsiz WordPress teması arıyorsanız şunlarla yönelebilirsiniz:

Diğer wordpress konularımız

Diğer google aramaları

Exit mobile version